Skip to main content

Filosofie

Als ouder ben je vooral op zoek naar iets waar het kind plezier aan beleeft, sterker van wordt, vriendjes mee maakt en zelfvertrouwen van krijgt. Daarom ligt naast op tennisvaardigheid de nadruk ook op plezier, algemene skills en ontdekken wat je leuk vindt. Dat doen we oa door voor iedereen heel veel succesmomenten in te bouwen. En ja, natúúrlijk hopen we dat iedereen daarna bij ons komt of blijft lessen maar tijdens de tenniscamps ligt onze focus op een fantastische ervaring in het moment zelf.

Begeleiding

Wij geloven in enthousiaste en inspirerende begeleiding. Groei op basis van vertrouwen en positieve stimulatie. Daarom werken wij met een jonge, enthousiaste en energieke staf die zelf goed kan tennissen en veel affiniteit heeft met kinderen.

Medailles

Omdat voor ons trots en de groei van het zelfvertrouwen even belangrijk zijn als de tennisvaardigheden zorgen we ervoor dat er altijd iets is waarvoor een kind beloond kan worden met een medaille.

Elke dag moet een laagdrempelig & sportief tennisfeestje zijn voor ieder kind

Drive-ITTTennis organisatie

Essentiële informatie

Hoe ziet een tennistopperskamp eruit?

Twee, drie of vier dagen lang sportief vermaak voor kinderen en jeugd. Tijdens een Tennistopperskamp worden er tennistrainingen gegeven, multi-skills (bewegingsscholing) en verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Tevens worden er officiële wedstrijden en toernooien gespeeld. De dagen worden geheel verzorgd inclusief eten en drinken.

Tijdens de toernooien en wedstrijden wordt er gespeeld met de juiste balkleur en daarbij behorende baangrootte, namelijk:

Rood

mini baan 6 t/m 9 jaar

Oranje

3/4 baan 8 t/m 11 jaar

Groen

heel veld 10 t/m 12 jaar

Geel

heel veld 11 t/m 17 jaar

Wie geven er les?

Al onze trainers (Thomas, Jorg, Natasja en Nick) zijn in het bezit van een KNLTB KSS- 3 en KSS-4 licentie. Ook hebben onze trainers jarenlange ervaring in het geven van Tenniskids lessen en zijn ze in het bezit van de Tenniskids licenties.

Gallerij

Overzicht van alle tenniskampen

Klik hieronder op een tenniskamp en zorg dat je erbij bent!

De leukste tenniskampen voor kinderen en jongeren uit de regio Utrecht!

www.tennisschoolsmash.nl

Blijf op de hoogte met behulp van onze nieuwsbrief!


    Close Menu